Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat kan een loodgieter allemaal voor u betekenen?

Loodgieter is een breed vakgebied. In principe kan een loodgieter bijna alle klussen, in en rondom uw huis, voor u uit handen nemen. Niet elke loodgieter is gespecialiseerd en kan alle loodgieterswerkzaamheden voor u aannemen. Om u toch wat meer informatie te geven over de mogelijkheden van een loodgieter leest u hieronder wat uw loodgieter allemaal voor u kan betekenen.

Lekkages

Een loodgieter kan u helpen bij het verhelpen van lekkages. Door verschillende methodes voor het opsporen van een lekkage kan hij er snel voor zorgen dat uw lekkage wordt getraceerd en verholpen. Daarnaast bieden sommige loodgieters ook met spoed hun lekkage dienst aan, omdat een lekkage altijd ongelegen komt en snel verholpen moet worden.

U kunt daarnaast ook terecht bij uw loodgieter voor daklekkages en ander dakwerk.

Leidingen

Voor de reparatie of voor het onderhoud van uw leidingen kunt u ook terecht bij de loodgieter. Doordat leidingen achter de muren zitten is het vaak een slim om hiervoor een loodgieter in te schakelen. Ervaring is namelijk belangrijk om deze klussen slim aan te pakken.

C.v. en cv-ketel

Voor de installatie, montage of het onderhoud van uw c.v. en cv-ketel kunt u ook terecht bij uw loodgieter. Loodgieters kunnen daarnaast ook uw cv-ketel afstellen. Zo kunt u op uw energiekosten besparen. De meeste loodgieters bieden voor het onderhoud ook een onderhoud abbonement aan. De loodgieter komt dan periodiek bij u langs voor het onderhoud voor een voordelige prijs.

Verstopping

Een verstopping aan uw riool of afvoerleidingen kan door een loodgieter snel ontstopt worden. Door gebruik te maken van speciaal gereedschap die waar u thuis niet over beschikt kan een verstopping snel ontstopt worden. Dus wacht met het gebruiken van ontstoppingsmiddelen en bel de loodgieter.

Sanitair

Voor het plaatsen van uw sanitair kunt u ook gebruik maken van de loodgieter. Natuurlijk kan uw loodgieter dan ook het onderhoud en reparaties aan uw sanitair uitvoeren.

 

Opzoek naar een loodgieter die één van deze werkzaamheden voor u snel en goedkoop kan uitvoeren? Schakel dan SAM Loodgieter Leiden in!