Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagman

De beste plek om een opslagruimte te bestellen is bij Opslagman. We verhuren onze opslagruimtes voor de laagste prijs! Wanneer u ons niet gelooft, kunt u onze prijzen even vergelijken met andere aanbieders van opslagruimte. U zult zien dat we inderdaad de waarheid vertellen, en dat terwijl we zo veel meer aanbieden dan onze concurrenten. Onze opslagruimtes zijn namelijk allemaal droog en verwarmd. Dit doen we niet alleen om lief te zijn voor de spullen die u in ze opslaat, maar ook omdat de vochtigheid en temperatuur van de ruimtes een enorme impact kunnen hebben op bijvoorbeeld houten meubels. Bij een beetje nattigheid kan hout zo gaat vermolmen, en degradeert de kwaliteit aanzienlijk. Om dit te voorkomen houden we daarom alles lekker warm en droog. Niemand wil een vermolmde kast uit zijn eigen opslagruimte halen na een jaar!

Waarom kiezen voor Opslagman?

Waarom zou u kiezen voor Opslagman, naast het feit dat het nergens anders goedkoper kan? We bieden opslagruimte aan in Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal én Amerongen. Wanneer u in de buurt woont is het slechts een kort autoritje voordat u weer bij uw spullen bent. Per locatie verhuren we minstens 300 opslagruimtes, er zal sowieso een tussen zitten die past bij uw behoeftes. Bovendien is Opslagman dagelijks bereikbaar, u kunt 24/7 gewoon bij uw spullen, die veilig bewaard worden achter een persoonlijke toegangscode en slot. Tot slot bieden wij van Opslagman een goedkope ophaalservice aan, waarmee u zonder zorgen uw spullen naar de opslagruimte kunt verhuizen. Dat scheelt u veel tijd en stress, en wij hebben weer een tevreden klant!

Hoe een opslagruimte huren?

Hoe kunt u een opslagruimte huren van Opslagman? Erg simpel, eerst moet u onze website bezoeken. Eerst kiest u een vestiging, die het meeste in de buurt ligt. Vervolgens kunt u een opslagruimte in Amersfoort online boeken, u vult gewoon de gegevens in, bekijkt de huurovereenkomst en betaalt de eerste termijn via iDeal. Gefeliciteerd! U heeft een opslagruimte! U kunt het direct gebruiken, nadat u het geactiveerd hebt met uw legitimatie. Zo gezegd zo gedaan, en alle spullen die in de weg liggen kunnen opgeborgen worden.