Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

HSV tmp

HSV tmp staat voor HSV technical moulded parts. Waarom? Omdat wij natuurlijk specialist zijn in grote kunststof spuitgietproducten die voor u op maat ontwikkeld worden! Heeft u een idee voor een product, of bent u begonnen met de ontwikkeling van een product? Bij ons het is mogelijk om een gratis QuickScan uit te laten voeren. Hiermee wordt het meteen duidelijk of uw ideeën haalbaar zijn. U vult dan gewoon een formulier op onze website waar het nodig is om informatie te hebben over de producteisen, seriegrootte en eventuele andere technische specificaties. Daarnaast kunt u ook nog bestanden uploaden waar het allemaal wat duidelijker van wordt. Er wordt naar gekeken met onze experts, en u krijgt snel van ons te horen of het een goed idee is om door te gaan.

HSV tmp, specialist in grote kunststof spuitgietproducten

HSV tmp is dus specialist in grote kunststof spuitgietenproducten, maar wat betekent het eigenlijk allemaal? Wij hebben ons inmiddels ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese producten van grote kunststof producten. Wij geloven dat het komt doordat we een open en ongecompliceerde organisatie zijn, die vol zit met enthousiastelingen die stuk voor stuk een passie hebben voor kunststof. Met deze energie gaan we aan het werk voor onze klanten, en dat maakt het verschil. Wilt u een keer persoonlijk kennis met ons maken? Geen probleem! Neem vooral contact met ons op.

Stap voor stap

Er zijn een aantal stappen in het ontwikkelen van grote kunststof producten waar u ons bij kunt betrekken. Echter, wij raden u aan om ons vanaf het begin al te betrekken bij de productontwikkeling. U profiteert dan meteen van onze vakkennis aan kunststoffen, en krijgt gelijk een voorproefje van de eisen aangaande de productietechnieken. Bovendien kunnen we gelijk meedenken over een slim product design, waarmee u veel kosten kan besparen op het transport. Zodra we aan de slag gaan, is het handig om een planning te maken voor het ontwikkelingstraject. Deze verschilt voor ieder product, weer, dus wij maken een productieplanning voor u op maat waarmee u een indicatie kan krijgen van de doorlooptijden.