Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Zonnenberg Makelaardij is uw makelaar in Veenendaal!

Het verkopen van uw woning is een grote stap waar veel bij komt kijken. In Veenendaal is daar gelukkig Zonnenberg Makelaardij die de verkoop van uw woning van begin tot eind regelt. Of u wilt een woning kopen. Dan kunnen zij als aankoopmakelaar u begeleiden bij het kopen van uw nieuwe woning. Inclusief financieel advies door een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Bij Zonnenberg Makelaardij staan ze al klaar om uw woning te verkopen

De makelaars van Zonnenberg Makelaardij Veenendaal begeleiden ze u in het hele traject van het verkopen van uw woning. Van het begin met de waardebepaling en het presenteren van uw woning in brochures en op internet. Tot aan het einde met de eindinspectie van de woning en de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Wilt u niet dat de verkoop van uw woning te veel aandacht krijgt? Dan kan u bij Zonnenberg Makelaardij terecht voor hun service van de stille verkoop.

De aankoopmakelaar is er voor u als koper

Ook wanneer u een woning gaat kopen kunt Zonnenberg Makelaardij inschakelen. Als aankoopmakelaar begeleiden en adviseren zij u bij het aankopen van uw nieuwe woning. Zij denken aan uw belang en zorgen voor een reële en scherpe prijsonderhandeling met de tegenpartij.

Een belangrijk onderdeel bij het kopen van een woning is het afsluiten van een hypotheek. Hiervoor werkt Zonnenberg Makelaardij samen met een onafhankelijk hypotheekadviseur voor een persoonlijk en vakkundig financieel advies.

Woningruil als oplossing voor de huidige woningmarkt

In de huidige woningmarkt is het vaak raadzaam om eerst uw eigen woning te verkopen, voordat u een nieuwe woning koopt. Een alternatief is woningruil. Zonnenberg Makelaardij verkoopt steeds vaker woningen door middel van woningruil, waarbij twee tot drie transacties in één keer rond gemaakt kunnen worden.

Wilt u de marktwaarde weten of heeft u een taxatierapport nodig?

U wilt uw woning verkopen of bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Nodig Zonnenberg Makelaardij als uw makelaar in Veenendaal uit voor een gratis waardebepaling en persoonlijk verkoop- en aankoopadvies.

Als u een taxatierapport nodig heeft van uw woning dan kunt u bij Zonnenberg Makelaardij aankloppen voor een deskundige en objectieve taxatie.