Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Touringcar huren

Een touringcar huren bij Noot is ideaal voor evenementen waar je een grote groep mensen naartoe wilt transporteren. Heb je een buitengewoon grote familie? Door een touringcar van Noot te huren kun je ze overal mee naartoe nemen! Je kunt bij Noot natuurlijk altijd een touringcar huren. Wij hebben een wagenpark met een uitgebreid aanbod aan touringcars van allerlei soorten en maten die je kunt huren. Elke soort touringcar die we hebben heeft de nodige opties. Wij bieden passend vervoer aan voor ieder soort gezelschap. Bij Noot kan je terecht om een touringcar te huren voor breng- en haal ritten, evenementen, lijndiensten, concert- of theatervervoer, compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen, schoolreisjes en bedrijfs- of personeelsfeesten!

Luxe touringcar huren ook mogelijk

Bij Noot heb je ook de keuze om een touringcar te huren met elke denkbare luxe aan boord. In een luxe touringcar van Noot vind je toilet, dvd, koffiebar, verstelbare rugleuningen en voetsteunen, koelkast, airco, individueel verstelbare verlichting en zijdelings verstelbare stoelen! Elke luxe in een touringcar die van ons kunt huren, hebben wij in onze luxe touringcars! Daarnaast bieden wij ook een aantal mogelijkheden aan om de touringcar die je wenst maatwerk te maken. We kunnen bijvoorbeeld, als u een touringcar van ons gaat huren, de touringcar van reclame van jouw organisatie voorzien. We kunnen ook een touringcar die je van ons gaat huren die ruimte heeft voor zestig personen ombouwen naar een touringcar voor veertig personen zodat er per persoon meer ruimte is. Banken worden dat in de touringcar die je van ons gaat huren omgedraaid met een tafel ertussen voor meer gezelligheid, iedereen heeft meer beenruimte en dat allemaal zorgt voor een leuke en gemakkelijke reis.

Interesse?

Heb je interesse om een touringcar van Noot te huren? Laat ons jou helpen om het transport te verzorgen voor jouw bedrijfs- of personeelsfeest! We kunnen naast het transport zelfs het hele feest organiseren omdat we een uitgebreid netwerk van feestlocaties, hotels en restaurants hebben. Van een touringcar huren bij ons ga je gegarandeerd geen spijt krijgen! Bezoek ons op onze website www.noot.nl  en vraag een offerte aan!