Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Lamelparket, houten of eiken vloeren? Bax Houthandel heeft het allemaal!

Bent u op zoek naar verschillende soorten vloeren, zoals lamelparket, houten of eiken vloeren? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want Bax Houthandel is de specialist in het maken van houten vloeren voor particulieren. Wij zijn experts op dit gebied en weten alles over houten vloeren sinds het familiebedrijf is opgericht in de jaren 1960. Laat u overhalen door onze expertise en assortimentskeuze!

Eiken, houten vloeren en lamelparketten gemaakt door een specialist

Wij hebben een assortiment van vloeren, zoals houten, eiken vloeren en lamelparketten, waar u ú tegen zegt! Wilt u graag een apart soort houten vloer die niet overal te verkrijgen is? Geen probleem, die hebben wij vast wel in ons assortiment liggen! Anders maken wij deze gerust voor u op maat. Wat wij ook voor u kunnen betekenen is het adviseren welk soort vloer het beste bij u in huis past en bij uw wensen en behoeften. Bij sommige mensen kan een eiken vloer heel goed uitpakken, maar er zijn ook mensen die wel een houten vloer willen maar niet veel tijd erin willen stoppen. Daarom hebben we ook prachtige lamelparketten waar ze uit kunnen kiezen in verschillende soorten en maten.

Eigen transport

Wilt u dat Bax Houthandel ook eigen transport heeft. Omdat wij dus een eigen fabriek hebben en zelf de producten produceren en maken, hoeven wij ook geen derde partij te hebben die uw product bij u thuis aflevert. Dit kunnen wij namelijk zelf! Het voordeel hiervan is dat de producten uit de fabriek meteen bij u thuis worden afgeleverd, zonder dat dit bij een ander bedrijf nog wordt gedaan. Hierdoor is de kans dat er schade op de vloeren komt ook minder door de vermindering van transport.

Bax Houthandel

Bent u benieuwd naar het assortiment van Bax Houthandel en al de diensten die wij voor u kunnen betekenen op het gebied van houten vloeren? Bekijk dan voor meer informatie en het gehele assortiment op de website van Bax Houthandel. U kunt ook terecht bij één van onze vestigingen waar u advies kan vragen.