Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Geniet van uw vrijheid wanneer u een Brompton vouwfiets gaat kopen

Stelt u zich het volgende scenario voor: u geniet van een lekker ontbijten, neemt snel even de fiets naar het treinstation, neem de fiets mee op de trein en er weer af op uw bestemming, vervolgens fiets u verder naar uw eindpunt. Geen gedoe met het stallen van een fiets of hopen dat er een ov-fiets beschikbaar is. Dat is het gemak dat u ervaart als u een Brompton vouwfiets gaat kopen bij een specialist als ZwaanBikes. U stelt de vouwfiets volledig naar wens samen. Kies uw favoriete zadel, het meest comfortabele stuur en een bagagedrager voor als u veel spullen meeneemt. Wat uw wensen ook zijn, deze specialist zorgt ervoor dat u een Brompton vouwfiets gaat kopen die volledig aangepast is op uw smaak. Een fiets van ZwaanBikes is dus de perfecte keuze!

 

Bij deze specialist vindt u gegarandeerd de Brompton vouwfiets die u wilt kopen

Een Brompton vouwfiets kopen bij ZwaanBikes? Dat is een slimme keuze, zeker als u veel onderweg bent en liever niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. De vouwfiets vouwt u in slechts 20 seconden gemakkelijk in en uit, waarna u deze overal mee naartoe kunt nemen. Wist u dat deze zelfs gratis mee mag in de trein, zelfs tijdens de spits? Hierdoor is een vouwfiets ideaal als u een forens bent. Maar waarom zou u de Brompton vouwfiets kopen? De vouwfietsen van dit merk staan bekend om hun uitstekende bouwkwaliteit. Brompton richt zich al jaren op innovatie en het continu verbeteren van hun producten. Dit is waarom u altijd een vouwfiets van de beste kwaliteit ontvangt.

Dit is waarom u ook een Brompton vouwfiets wilt kopen

Bent u veel onderweg, voor werk of in uw vrije tijd? Reist u daarbij veel met de trein en wilt u graag snel en zorgeloos uw reis verderzetten wanneer u de trein uitstapt? Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen.