Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een mantelzorgchalet is een mooie oplossing

Als we niet op een mantelzorgchalet waren gekomen, was mijn vader waarschijnlijk in een verzorgingshuis terecht gekomen. Mijn vader die kon de laatste tijd niet meer goed voor zichzelf zorgen. Dit hadden we door omdat hij steeds bepaalde spullen vergat of helemaal niet meer kookte. Daarom werd het tijd om een beslissing te nemen. Wordt het een verzorgingshuis of een chalet in iemands tuin?

Een mantelzorgchalet op maat laten maken

We hadden het besluit genomen om een mantelzorgchalet op maat te laten maken bij een expert. Zelf vonden we het niet kunnen om onze eigen vader in een verzorgingshuis te stoppen. Het zoeken naar een expert op het gebied van chaletten hadden we snel gevonden. Chaletbouw Wernsen kwam als eerst in de zoekresultaten en zag er meteen goed uit. Na ons eerste contact, konden we meteen komen voor een afspraak om alles te bespreken. Tijdens de afspraak zaten we allemaal op één lijn. Ze wisten precies wat we wilden en alles wat we extra erbij wilden, was geen probleem. Uiteindelijk zijn we akkoord gegaan met de bouwtekeningen van de chalet. Deze zal gebouwd worden in onze tuin, omdat die het grootst was. Eerst wouden we hem bij iemand anders, bij mijn zus, maar die had de ruimte daar niet voor.

Het eindresultaat

Toen de bouw van start ging in onze tuin, waren we heel nieuwsgierig hoe het allemaal zou worden! In de tussentijd hebben we het idee aan mijn vader verteld en hij accepteerde dit redelijk snel. Hij merkte zelf dat hij ook niet meer zo kon leven en dat hij vanaf nu iets meer hulp nodig had. Na ongeveer een paar werken was de chalet klaar en hij was serieus prachtig geworden. Alles was in een stijl die mijn vader omschreef en alles was makkelijk te bereiken en te bedienen. Hiermee hadden we een oplossing voor mijn vader en hij is er super blij mee.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het bouwen van chalets? Bekijk dan de website van Chaletbouw Wernsen voor meer informatie. U kunt daar meteen een offerte aanvragen voor een afspraak.