Rosespedition
Image default
Business / Transportation and Logistics

CC De Heuvelrug wenst u een mooi kampeerseizoen

Het is weer die tijd van het jaar om bij CC De Heuvelrug even langs te gaan. Want de lente loopt ten einde, het weer warmt op en vele campings hebben zich al klaargemaakt voor de start van alweer een nieuw kampeerseizoen. Met het einde van het schooljaar voor kinderen en kleinkinderen in het zicht, worden al heel wat gezinsvakanties voor het hele gezin gepland. Er zijn veel verschillende dingen waar kinderen van kunnen genieten tijdens het kamperen, en waar u indirect of direct ook van kunt genieten.

CC De Heuvelrug dé specialist op het gebied van kamperen

Wanneer u of uw caravan nog niet helemaal gereed bent/is voor een nieuw kampeerseizoen, is het aan te raden de professionals van CC De Heuvelrug een bezoek te brengen. Misschien is uw voortent wel aan vervanging toe, toch nog even dat onderhoud te laten uitvoeren aan uw caravan, of misschien wel om uw caravan eindelijk ‘van stal’ te halen. In dit blog treft u in ieder geval al wat tips aan om het kamperen met uw kinderen en/of kleinkinderen nóg leuker te maken. Op zoek naar een nieuwe caravan in Gelderland? Ook daarin kan CC De Heuvelrug u voorzien.

Veel plezier bij het maken van levenslange herinneringen

  • Laat de kinderen voorafgaand aan uw kampeervakantie kennismaken met het buitenleven. Sommigen die nog nooit eerder zijn gaan kamperen, weten misschien niet wat ze kunnen verwachten.

  • Specifieke camping klusjes kunnen, verrassend genoeg, leuk zijn voor kinderen. Het blijkt dat velen genieten van het verzamelen van brandhout, het vullen van water containers, het hameren op de tentpalen, het koken boven een kampvuurtje en nog veel meer. Als ze behulpzaam zijn op de camping, zullen ze ervan genieten. Probeer ook de kamp taken extra leuk te maken – doe mee aan wedstrijden voor het verzamelen van het meeste hout, of die de meest creatieve maaltijd weet te bereiden en andere spelletjes die u kunt bedenken.

  • Zoek naar lokale natuurlijke activiteiten: varen, zwemmen, vissen, wandelen en vogels kijken. Kijk of er natuurcentra of andere musea in de buurt zijn.

  • Trek er eens ‘s nachts op uit en kijk naar de sterren. Neem een boek mee om te zien welke sterrenbeelden u misschien kunt vinden.

  • Speurtochten zijn altijd een leuk spel voor kinderen. Zoek voorwerpen in de buurt van uw camping, of op het park, en neem de kinderen mee op een wandeling om te zien wat er te vinden is. Kleine dingen, zoals bloemen of planten, maar ook dieren, zijn altijd goede ideeën om op de lijst te zetten.

  • Als het slecht weer is, plan dan vooruit en breng kunstnijverheid mee naar binnen. Bordspellen, kaarten en andere dingen zijn goed om bij de hand te hebben. Ook, het verzamelen van voorwerpen van buitenaf om een knutselwerk van te maken vindt altijd gretig aftrek.

Of u nu alleen reist, of met kinderen, activiteiten zijn altijd de perfecte manier om herinneringen te maken en te delen. Wat zijn activiteiten die u en uw gezin leuk vinden tijdens uw vakantie?