R7s led als alternatieve led lampen

 

De r7s led lampen zijn vooral bekend voor hun geschiktheid als beveiligingsverlichting. Echter zijn ze ook te gebruiken op andere plekken. Door hun felle karakter en de mogelijkheid om grote plekken in één keer te verlichten zijn ze voor een plethora aan situaties te gebruiken. Denk hierbij niet alleen aan beveiligingsopties bij huis en bij bedrijven maar ook aan de verlichting van bijvoorbeeld standbeelden. Hier hebben wij een lijstje gemaakt van alternatieve toepassingen van R7s Led lampen.

 

R7s led als feest verlichting

Deze led lampen zijn uitermate geschikt als feestlichten omdat ze een fel licht creëren. Hierdoor zijn ze ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld een stroboscoop. Ons led lampen gamma heeft in tegenstelling tot traditionele lampen geen moeite om snel aan en uit te gaan, en met de kracht van een R7s led is er de mogelijkheid om genoeg licht te creëren om de gehele ruimte te vullen. Niet alleen zijn deze led lampen als stroboscoop te gebruiken ook als normale verlichting voor grote feest ruimtes zijn ze goed te gebruiken. Door hun heldere karakter kan je er goed een kleurfilter voor plaatsen. Hierdoor krijg je een helder en duidelijk kleurlicht dat niet alleen veel licht creëert maar ook in staat is elke gewenste kleur te genereren.

 

R7s led lampen als fabrieksverlichting

De R7s is ook uitermate geschikt als verlichting voor fabrieken en loodsen. Het voordeel van de R7s Led is dat het in tegenstelling tot zijn voorganger de R7s halogeen geen last heeft van oververhitting. Daarnaast heeft de R7s Led een veel grotere levensduur waardoor je ze niet vaak hoeft te vervangen. Hierdoor zijn ze ideaal om hoog opgehangen te worden in bijvoorbeeld loodsen.

 

R7s als noodverlichting

Deze led lampen zijn ook erg handig voor noodverlichting tijdens bijvoorbeeld zoektochten. Hun krachtige licht zorgt ervoor dat je erg gecentreerd kan verlichten terwijl de energiezuinige aard van de lampen er voor zorgt dat je accu en generator niet constant leeg zijn. R7s led lampen zijn gemakkelijk op te stellen en hebben een klein oppervlak, hierdoor is transport ook erg gemakkelijk. 

Zoals je ziet zijn er veel nuttige toepassingen voor R7s Led lampen. Natuurlijk zijn dit niet de enige toepassingen, door het unieke karakter van de R7s led is het in een tal van opstellingen te gebruiken. Van fotografie tot schijnwerper, alles is mogelijk. Kijk bij de aankoop van uw R7s wel naar het type en de wattage.

https://www.leds-depot.be/