Opruimen op pallets

Bent u op zoek naar een goede manier om de producten op uw bedrijf te bewaren zodat ze veilig en netjes opgeborgen zijn? Kies dan voor palletboxen van hout, staal of kunststof. De boxen danken hun naam aan het feit dat ze op pallets neergezet worden en zo een stukje van de grond af komen staan. Doordat ze op een pallet geplaatst worden kunnen ze eenvoudig opgepakt worden met een heftruck of pompwagen en zo in een vrachtwagen gezet worden om te vervoeren.

Kunststof versie

Veelgebruikt zijn kunststof palletboxen. Ze zijn in diverse kleuren en groottes verkrijgbaar met verschillende inhouden. U kunt kiezen voor een standaardgrootte maar als deze niet zo goed uitkomt in het magazijn kunt u ook boxen op maat laten maken. Het is uiteraard belangrijk dat u er in kunt doen wat u wilt maar ook dat alle ruimte in de box benut wordt. Als u de boxen wilt stapelen door in de hoogte te werken is het ook belangrijk dat er zoveel mogelijk ruimte in het magazijn gebruikt kan worden. Als u een klein stukje overhoudt dat niet gebruikt wordt is dat zonde en betekent dit ook minder opslag.

Bespaar ruimte

Er bestaan ook inklapbare en opvouwbare palletboxen. Stel, u heeft op een bepaald moment teveel boxen of geen producten om er in op te bergen. Om ervoor te zorgen dat ze dan niet teveel ruimte in nemen vouwt u ze gewoon op. Lekker makkelijk en het scheelt veel in de ruimte.

Alles bewaren

In kunststof palletboxen kunt u nagenoeg alles bewaren wat u wilt. Of dit nu levensmiddelen zijn, al dan niet in vloeibare vorm, of bederfelijke producten, ze zijn ook geschikt om bijvoorbeeld chemische producten in te bewaren of producten waar geen daglicht bij mag komen omdat ze dan kunnen verkleuren. Voor al deze doeleinden kunt u de boxen dan ook gebruiken.