Kwaliteit en vijf jaar garantie, dat zijn de voordelen van een Novy dampkap

Als u een nieuwe dampkap kopen en wilt u toch ook de beste kwaliteit? Ga dan voor een dampkap van het Belgische merk Novy. Deze dampkap is van topkwaliteit en gaat nog jaren mee. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

U gaat toch ook een Novy dampkap kopen bij een specialist? Ga dan langs bij Elektro Lommelen voor een dampkap van deze Belgische fabrikant. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

Vergeet u de accessoires voor uw dampkap niet als u deze gaat kopen?! Deze zijn belangrijk omdat ze de werking van uw dampkap bevorderen. Wat denkt u van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen welke accessoires u nodig heeft, dat is wel zo handig!