Espresso volautomaten voor elke koffieliefhebber

Koffie is lekker op elk moment van de dag. Hoe drink jij ‘m het liefst? Ga jij voor een lekkere cappuccino of kies je toch voor een espresso om een kickstart aan je dag te geven? Om de beste koffie te zetten heeft Krups een volautomatische espressomachine ontwikkeld voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ben je eigenaar van een horecagelegenheid? Dan wil je natuurlijk jouw gasten verblijden met een heerlijk bakje koffie die beter smaakt dan thuis. Wist je dat Krups een espressomachine volautomaat heeft ontwikkeld die met je telefoon te bedienen is? Met één druk op de knop is jouw persoonlijke koffie klaar. Van romige cappuccino’s tot somptueuze lattes, het is allemaal mogelijk met de espresso volautomaten. Heb je je favoriete drankje ontdekt? Deze bewaar je onder ‘favorieten’ zodat je elke keer weer opnieuw eenvoudig je favoriete koffie kan drinken.

Dankzij de volautomatische espressomachine is koffiezetten nog nooit zo eenvoudig geweest

In elke keuken past een volautomaat espressomachine van Krups. Dankzij het stijlvolle en compacte formaat misstaat deze machine nergens. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete koffie uit te kiezen en op één knopje te drukken. Wist je dat Krups een van de meest compacte volautomaat koffiemachines heeft ontwikkeld? Dit is namelijk de Automatic EA8150. Maar het assortiment aan espresso volautomaten is nog veel breder. Ook voor de lekkerste koffie thuis en een heerlijke cappuccino is er een espressomachine volautomaat. Bekijk het assortiment online en kies jouw favoriete volautomaat espressomachine. Je zult al snel de vele voordelen ervaren.

Alles voor een perfect ontbijt, zoals een espressomachine volautomaat vind je bij de specialist

Wat is volgens jouw de belangrijkste maaltijd op een dag? Inderdaad, het ontbijt! Daar hoort natuurlijk wel een lekker bakje koffie bij. Kies daarom voor een van de espresso volautomaten van Krups. Wil je alles in één keer aanschaffen? Ga dan voor de ontbijtset en je geniet elke ochtend van een voortreffelijk ontbijt. Of je nu voor je horecagelegenheid of gewoon voor thuis de apparatuur wilt aanschaffen, je bent van harte welkom bij de specialist. Serveer een heerlijk ontbijt met een smaakvolle espresso uit de beste volautomatische espressomachine en een warm broodje van de functionele broodrooster. Ontbijten is nog nooit zo leuk geweest. Bekijk het assortiment online en schaf de espressomachine volautomaat aan die geheel aan jouw wensen aansluit.